Njoftime

Qendra Rinore “Atelie” mirëpriti Parlamentin Evropian Rinor në kaudër të Konfere…

🙂Qendra Rinore “Atelie” mirëpriti Parlamentin Evropian Rinor në kaudër të Konferencës së 15-të Kombë…

Pranë Qendrës Rinore “Atelie”me date 17 Mars, ora 15:00 do zhvillohet sesioni in…

📣Pranë Qendrës Rinore “Atelie”me date 17 Mars, ora 15:00 do zhvillohet sesioni informues me temë “Si…

Qendra Rinore “Atelie” ju mirëpret të merrni pjesë në #KINERINORE! Kinemaja…

📣 Qendra Rinore “Atelie” ju mirëpret të merrni pjesë në #KINERINORE! 📽 Kinemaja rinore do zhvillohet…

Të rinjtë e Qendrës Rinore Atelie vizituan stadiumin “Loro Boriçi”, ku mësuan m…

🏟 Të rinjtë e Qendrës Rinore Atelie vizituan stadiumin “Loro Boriçi”, ku mësuan më shumë për funksio…

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Gruas, 8 Marsit u organizua kampionati tre …

🏵 Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Gruas, 8 Marsit u organizua kampionati tre ditor “Lojë pa gjin…

Në sallën e kinemas të Qendrës Rinore “Atelie” u zhvillua #KINERINORE! . Ky a…

✨Në sallën e kinemas të Qendrës Rinore “Atelie” u zhvillua #KINERINORE! 📽 . ➡️ Ky aktivi…

Të rinjtë e Qendrës Rinore “Atelie” organizuan aktivitetin e përmuajshëm “Ne d…

🎈Të rinjtë e Qendrës Rinore “Atelie” organizuan aktivitetin e përmuajshëm “Ne dhe gjyshërit”. 😊 Të r…

#ekspozita #art #shkodrarinore #zvap #bashkiashkoder

#ekspozita #art #shkodrarinore #zvap #bashkiashkoder Ekspozita me punime pikture e shkollave të Shko…

Në Qendën Rinore “Atelie” është hapur ekspozita me punime pikture të krijuara n…

🖼 Në Qendën Rinore “Atelie” është hapur ekspozita me punime pikture të krijuara nga nxën…

Në kuadër të konkurseve të sipërmarrjes “YEA! Awards 2022”, Qendra YEA! u zhvil…

🙂 Në kuadër të konkurseve të sipërmarrjes “YEA! Awards 2022”, Qendra YEA! u zhvillua wor…

Të rinjtë e Qendrës Rinore “Atelie” patën mundësi të studiojnë më shumë mbi a…

📸 Të rinjtë e Qendrës Rinore “Atelie” patën mundësi të studiojnë më shumë mbi artistët e huaj dhe Sh…

Qendra Rinore “Atelie” ju mirëpret të merrni pjesë në #KINERINORE! Kinemaja…

📣 Qendra Rinore “Atelie” ju mirëpret të merrni pjesë në #KINERINORE! 📽 Kinemaja rinore do zhvillohet…

#RinTalk erdhi në Shkodër Në Qendrën Rinore “Atelie” u zhvillua takimi inform…

#RinTalk erdhi në Shkodër 😊 📌 Në Qendrën Rinore “Atelie” u zhvillua takimi informues për RinTalk si …

#kinerinore #shkodrarinore #terinjteperterinjte #theswimmers

#kinerinore #shkodrarinore #terinjteperterinjte #theswimmers Source