[ad_1]

😊 TĂ« rinjtĂ« e QendrĂ«s Rinore “Atelie” vizituan ShtĂ«pinĂ« e tĂ« Moshuarve ku luajten, diskutuan dhe kaluan momente tĂ« bukura me gjyshĂ«rit. 🎈Aktiviteti “Ne dhe gjysherit” organizohet nga tĂ« rinjtĂ« e QendrĂ«s Rinore “Atelie”. #shkodrarinore #nedhegjysherit
#shtepiaetemoshuarve #bashkiashkoder #terinjteenergjiperzhvillim


[ad_2]
Source