[ad_1] 📌 Në Qendrën Rinore “Atelie” po zbatohet cikli i trajnimeve për “Zhvillim Personal”, ku synohet zhvillimi i aftësive jetësore dhe profesionale dhe orientimi i të rinjve drejt zgjedhjes së karrierës dhe mendësisë sipërmarrëse.

♦️Ky cikel trajnimesh organizohet nga Save the Children Albania nĂ« bashkĂ«punim me BashkinĂ« ShkodĂ«r dhe QendrĂ«n Rinore Atelie, Ă«shtĂ« pjesĂ« e projektit “RrugĂ«timi i adoleshentĂ«ve dhe tĂ« rinjve drejt mirĂ«qenies, fuqizimit dhe qĂ«ndrueshmĂ«risë” i cili finacohet nga Bulgari dhe zbatohet nga Save the Children in Albania nĂ« partneritet me Fondacioni Ndihme Per Femijet – Help for Children Foundation.

#power4youth #orientimkarriere #shkodrarinore #aftesimprofesional #fuqizimiiterinjve #savethechildren #bashkishkoder


[ad_2]
Source