🙂Qendra Rinore “Atelie” mirëpriti Parlamentin Evropian Rinor në kaudër të Konferencës së 15-të Kombëtare të Përzgjedhjes së “EYP Shqipëri”, titulluar “Premtimet dhe mundësitë”.
👉 “Të shikojmë drejt së ardhmes duke njohur të tashmen tonë” ishte tema e përzgjedhur për të reflektuar mbi situatat më problematike që drejtohet nga natyra jonë njerëzore.

😃Më shumë se 80 të rinj nga e gjithë Evropa iu bashkuan këtij aktiviteti “#NationalSelectionConferenceRozafa2023” organizuar nga Parlamenti Rinor Europian i Shqipërisë. Një kënaqësi e veçantë që Qendra Rinore “Atelie”, @bashkiashkoder patën mundësinë të mbështesim këtë aktivitet.

#eypalbania #nscrozafa2023 #shkodrarinore #bashkiashkoderSource