📸 Të rinjtë e Qendrës Rinore “Atelie” patën mundësi të studiojnë më shumë mbi artistët e huaj dhe Shqiptar fotograf, si dhe të mësojnë konceptet e artit të fotografisë. Ky trajnim u mbështet nga @rays në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër. #shkodrarinore #iniciaticarinore #fotografi #rays #bashkiashkoderSource