📣 Qendra Rinore “Atelie” ju mirëpret të merrni pjesë në #KINERINORE!

📽 Kinemaja rinore do zhvillohet në sallen e kinemas të Qendrës Rinore “Atelie” me datë 17 Shkurt, ⏰ 16:00.

🛎 Të gjithë jeni të mirëpritur të merrni pjesë. Ftoni shokët dhe mos harroni të merrni shtroje dhe snacks.

#terinjteperterinjte #KINERINORE! #shkodrarinore #TheSwimmersSource