[ad_1] ➡ Në kuadër të “Javës se Shoqërisë Civile” u zhvillua takimi për ndarjen e praktikave nga të rinjtë sipërmarrës, si model i nxitjes së vetëpunësimit.
➡ Në këtë takim morrën pjesë të rinjtë, përfaqësuesit të institucioneve publike dhe përfaqësuesit të organizatave te shoqërisë civile, ku ndërmjet dialogut shkëmbyen eksperiencat e tyre, sfidat me te cilat ato përballen në zhvillimin e bizneseve te tyre dhe mundësitë që ofrohen në vendin tonë.

📍 Takimi dialogues u organizua nga organizata IRSH në bashkëpunim me Qendrën Rinore Atelie dhe Bashkia Shkodër.

#IRSH #BashkiaShkoder #informin #takimdialogues #javaeshoqerisecivlie


[ad_2]
Source