🎯 Ju ftojmë të merrni pjesë në sesionin e trajnimeve mbi “Advanced Robotic” dhe “Game development” të cilat do zhvillohen ne sallën #BiblioTech të Qendrës Rinore “Atelie”.

🤗 Së bashku me trajneren @hatibilibashi ju presim të premten më 21 tetor në orën 1️⃣4️⃣:3️⃣0️⃣ për të mësuar më shumë mbi “Robotikën e avancuar”. Ndërsa të shtunën 22 tetor në orën 1️⃣0️⃣:0️⃣0️⃣ do të zhvillojmë lojëra nëpërmjet Javascript.

▶️ Ky aktivitet organizohet nga @a.s.d.o_ dhe zhvillohet në kuadër të programit #BiblioTech, i cili mbështetet nga qeveria e Mbretërisë së Bashkuar – Ambasada Britanike në Tiranë dhe zbatohet nga @unicefalbania në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër.

📝 Regjistrohu në linkun më poshtë 🤩

https://forms.gle/LgAL7FgRYJ1z1ZC68

#shkodrarinore #bashkiashkoder #bibliotech #unicef #unicefalbania #EndHumanTrafficking #bashkëkundërtrafikimittëqenievenjerëzore
#StopHumantrafficking #unicefalbania #unicefprotects #kidsintech #kidsintechnologySource