Trajnim për nxënësit e shkollave të mesme

Inteligjenca Emocionale njihet si aftësia e individëve për të njohur emocionet tyre dhe ato të të tjerëve, duke dalluar madje edhe ndryshimet në mes të “nuancave” të ndryshme të ndjenjave dhe vlerësimin e tyre në mënyrë të përshtatshme.

Gjatë këtij trajnimi do të trajtojmë komponentët përbërës të Inteligjencës Emocionale si:

° Vetëdija vetjake
° Vetë-rregullimi
° Vetë-Motivimi
° Empatia
° Aftësia shoqërore

Gjithashtu në trajnim përfshihen:
* Testimi i Inteligjencës Emocionale
* Testimi i ndikimit të Inteligjencës Emocionale tek të mësuarit

Trajnues: Msc. Arjet Pervizi

Për regjistrime klikoni linkun:
https://forms.gle/7nyt5bodrtiRZFrr6

Ose:
Tel: 067 26 13 251
e-mail: [email protected]