📢 THIRRJE PËR PJESËMARRËS
👥 Trajnim Kombëtar: “ProActive për Drejtësi Sociale” ✨

🗓️ Periudha: 25-29 Nëntor 2021, #tirana #albania

💡 Ky trajnim ka për qëllim të fuqizojë të rinj nga e gjithë Shqipëria të bëhen agjentë ndryshimi për komunitetin e tyre, të kuptojnë pabarazinë përkundrejt drejtësisë sociale dhe të pajisen me njohuri mbi të drejtat e njeriut, dhunën me bazë gjinore, gjuhën e urrejtjes/seksizmin dhe duke i mundësuar që në mënyrë aktive të luftojnë për drejtësi sociale.

👉 Ky trajnim është për:
✅ Përfaqësues organizatash lokale nga zona të ndryshme të Shqipërisë;
✅ Gazetarë të rinj;
✅ Vullnetarë;
âś… Aktivist;
âś… TĂ« rinj;
âś… Mosha 18 – 30 vjeç.

ℹ️ Për më shumë informacon ju ftojmë të vizitoni faqen tonë të internetit:
https://pvnalbania.org/?p=837

👉Për të aplikuar ju lutem plotësoni formën e mëposhtme:
https://docs.google.com/forms/d/1PdviA2snwRcXhmb4cr7fc8n_YtpfhbHQRuZCuuhE9v8/edit

⌛ Afati i fundit për aplikim data 17 Nëntor 2021!!